Energivurdering

Behover du en energivudrring? Samtidig med at energimerking av bygg er innført, er det obligatorisk med energivudrring av tekniske anlegg. Vi i KlimaComfort har lang erfaring med energi og hjelpe deg med energiløsning, fjernovervåking. Vi bygger opp kapasitet for enkelt å kunne bygge om eksisterende aggregater for å energieffektivisere og fjernovervåke.

Ventilasjon

Hvorfor er ventilasjon viktig? Opptil 85 prosent av varmen i ventilasjonsluften gjenvinnes. God ventilasjon er med på å sikre et godt inneklima i alle rom, gjennom hele året. Ventilasjon fjerner i tillegg forurensninger, fukt og lukt og motvirker radon, heksesot. Vi kan derfor si at god ventilasjon er med på å forbedre helsen og sparer miljøet.

Kjøling og Kjøleanlegg

Et godt kjøleanlegg er med på å bevare næringsmidler som skal oppbevares i riktig temperatur. I tillegg det er kjøleanlegg med på å bevare isbaner skal holdes frosne og maskinhaller som må unngå overoppheting. Vi har lang erfaring med vurdering og montering slik at du får mest mulig utnytte av kjøleanlegget.

Varmepumpe

Mange kunder spør oss om man kan spare penger på å installere en varmepumpe. Sannheten er at mange betaler for varme de ikke trenger, ettersom boligen som regel står tom store deler av dagen, og dermed varmer opp rom som man ikke benytter. Med en varmepumpe, kan du redusere strømforbruket med inntil 60 prosent. Vi hjelper deg med bestilling av varmepumpe. Informasjon sikrer rett produkt.

Salg av varmepumper

I dag er det et bredt utvalg av varmepumper og det gjelder å finne den varmepumpen som passer til ditt hjem eller næringsbygg. Vi i KlimaComfort har lang og god erfaring med varmepumper og kan hjelpe deg med befaring med energivurdering og sammen finner vi den varmepumpen som basser best for deg og din bolig. Hos oss finner du et godt utvalg av varmepumper. Vi selger både Panasonic varmepumper, Mitsubishi varmepumper og Toshiba varmepumper.

Montering

Vi mener at den viktigste delen av jobben er monteringen, fordi en god monteringsjobb er med på å bevare ventilasjonsanlegget og varmepumpen og sikrer deg mot skalder. Vi i KlimaComfort er opptatt av god kvalitet og nøyaktighet i arbeidet vi utfører og hjelper deg gjerne med alt fra bearing til montering og vedlikehold.

Service & vedlikehold

Service og vedlikehold av kjøling, ventilasjonsanlegg og varmepumpe er viktig for å opprettholde en god luftkvalitet og er med på å bevare anlegget lenger.  Vi renser kanalnettet, hjelper med energitiltak og støtte for tekniske spørsmål innen ventilasjon og varmepumper.